Parfém Sublime Nature Tuberose

13.09.2017 09:50

Sublime Nature Tuberose Parfum

Obsah v balení  50 ml - kód produktu 33415

Tato lákavá, prestižní a exkluzivní vůně odhaluje různé vrstvy vzácných ingrediencí. Úvodní tóny této harmonie tvoří moderní, delikátní orosené plátky bílých frézií a neroli. Srdce tvoří něžný akord Tuberóza, který byl vyvinut speciálně pro tuto kolekci. Tuto vzácnou složku obklopují hladké doteky bílého otočníku a zářivé květy plumérie. Doznění představuje magické splynutí bohatého, vznešeného santalového dřeva se smyslnou vanilkou a mechem. Ingredience jsou zpracovávány pomocí technologie Sublime CO2. Tato metoda, založená na ekologicky udržitelné extrakci přísad, využívá CO2. Výsledkem jsou čisté komplexní výtažky s přirozenou vůní ingrediencí, získané bez použití chemických roztoků.

Vůně Sublime Nature Tuberose je inspirována nejlepšími tradicemi parfumérství. Jako parfém patří do skupiny nejkoncentrovanějších a nejtrvanlivějších vůni.

Představte si okamžik, kdy je vaše oblíbená květina v plném květu a voní i vypadá nejkrásněji. Tento okamžik je inspirací nového parfému Sublime Nature Tuberose Oriflame. Objevte ho právě dnes.

Pečlivý výběr

Srdcem vůně je tuberóza - ikonická surovina ušlechtilého parfumérství. Tuto krásnou květinu doplňuje jemná orosený akord a bohaté tóny santalového dřeva.

zdroj: www.oriflame.com

V Oriflame katalogu najdete aktuální platnou cenu parfému.

Zpět

ORIFLAME KATALOG

 

zdroj: www.oriflame.com

  Oriflame katalo g 

 


Oficiální web e-shop Oriflame

  E-shop Oriflame  

Výhody pro zaregistrované zákazníky Oriflame:

- Uvítací SLEVA 15% na první nákup  + 15% cashback na všechny vaše osobní objednávky

- možnost dopravy zdarma při koupi vybraného produktu

- získáte slevu 10% za doporučení za každého přítele, kterou můžete použít do výšky 50% slevy na vlastní nákup 

...............................................

Toto nejsou oficiální stránky společnosti ORIFLAME CZECH REPUBLIC, spol. s r.o. Tyto stránky jsou osobními stránkami nezávislého kosmetického poradce Oriflame. Oficiální stránky společnosti naleznete na www.oriflame.cz

© 2024 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode